Gitaarles in Capelle aan den IJssel

Bent u opzoek naar een gitaarles in Capelle aan den IJssel? Bij Ray’s Guitar Academy bent u aan het juiste adres.

De gitaarlessen worden gegeven van maandag tot en met zondag. Samen met onze docent kunt u van te voren een dag en tijdstip bespreken. Het adres is Admiraal Helfrichweg 6A in Capelle aan den IJssel. Onze lessen zijn geschikt voor ieder zijn leeftijdscategorie en niveau. Het maakt niet uit of u net bent begonnen of al jaren gitaar speelt, bij ons krijgt iedereen de juiste lesstof. De gitaarlessen worden gegeven door Raymond Lemmens.

Raymond is de bedenker van Ray’s Guitar Academy, afgestudeerd aan het conservatorium van Groningen en Leeuwarden en is al ruim 25 jaar professioneel muzikant. Naast het geven van gitaarlessen geeft Raymond ook basgitaar en ukelele lessen. Ook voor bandcoaching kunt u ook bij Ray’s Guitar Academy terecht.

Al vanaf 1996 geeft Raymond muzieklessen en muziekworkshops op meerdere scholen.  Door de vele ervaringen die Raymond heeft opgedaan tijdens zijn optredens, studiowerkzaamheden, lessen en eigen studie’s heeft Raymond een eigen methode ontwikkelt die gericht is op de individuele ontwikkeling van de leerling.

Inschrijven voor een gratis proefles?!

Schrijf je nu in voor een gratis proefles bij Ray’s Guitar Academy. Een proefles kunt u boeken via ons contact formulier. Een proefles duurt ongeveer 30 tot 45 minuten in totaal. Mocht u nog niet beschikken over een instrument, geen probleem dit wordt door Raymond persoonlijk geregeld voor de proeflessen. Schrijf je nu dus snel in en wie weet wordt je de nieuwe gitaar ster waar iedereen het in de media over gaat hebben.

Geen wachttijden, maandelijks opzegbaar

Bij Ray’s Guitar Academy heeft u geen wachttijden, zit u niet vast aan een contract en kunt u de gitaarlessen opzeggen wanneer u wilt. Bij ons kunt u dus het gehele jaar door de binnenstromen en de gitaarlessen stopzetten.

gitaarles capelle aan den ijssel